Legyél szakértő angolul is!

Nem elég jó az angolod? 

Akkor mindenképp beszéljünk! Te elmondod, miben hátráltat a nyelvi hiányosságod, én pedig felkészítelek, hogy ezekben a helyzetekben is megfelelően képviseld saját érdekeidet, a csapatodat vagy a cégedet. 

Ismerős az az érzés, hogy
bizonytalan angolod
miatt...

...meg kell várnod a megbeszélés összefoglalóját, hogy biztos legyél benne, milyen döntések születtek?
...nem tudod megfelelően képviselni az álláspontodat, így a nagyhangú lufiemberek viszik a prímet?
...zavarodban nem tudsz egyenrangú tárgyalófélként fellépni?
...kimaradsz a kötetlen beszélgetésekből, mert nem sikerül felvenned a fonalat?
...inkább összeküzdesz egy emailt, majd vársz a válaszra, mintsem hogy pár perc alatt telefonon elintézd az ügyet?
...szégyenkezel a kollégáid előtt, amikor rájösz: valószínűleg még az iskolás gyerekeid is jobban beszélnek nálad?

Rajtad áll, hogy 

aktív résztvevőként 

←vagy → 

sülthalként 

vagy-e jelen egy angolnyelvű helyzetben.

Tartozol vele magadnak

Ezeket a helyzeteket te is megugorhatod. 
Ennél jóval többet érsz!

Másrészt a kollégáidnak, hogy felnézhessenek rád és megfelelően képviselve legyenek.

Nem utolsó sorban pedig a családodnak, barátaidnak, mert ők is szívesebben látnak téged magabiztosan és elégedetten.

Mire számíthatsz?

❌ Ha már unod a „fill in the gap” nyelvtanozást, 
❌ nem akarsz banális, irreleváns témákról erőltetett beszélgetést, 
❌ rájöttél, hogy a nyelvvizsga anyaga és a napi munkád közt kevés az átfedés, 
💥 akkor neked ennél gyakorlatiasabb megközelítést kínálok. 
Azért dolgozunk együtt, hogy ténylegesen eredményt érj el!
Amire a konzultációk során számíthatsz: 
  • szituációs gyakorlatok
  • saját életedből vett példák
  • rengeteget fogsz beszélni
  • a nyelvi fejlesztést / finomhangolást a témád mellé rendeljük “Content First” szemlélettel
  • elgondolkodtató szituáció felkészülések házi feladat helyett
  • nyelvtani házik igény és szükség szerint (vagyis gyakran nem ezen van a fókusz)

Bónuszok

 

A mondanivalót nem elég kitenni a térbe – célt is kell érnünk vele. 

Legyen szó érdekérvényesítésről, konfliktuskezelésről, a szakértői arculatod kidomborításáról, a lényeg, hogy komolyan vegyenek és elérd, amit szeretnél. 

Ezekre a szituációs gyakorlásaid során kínálok egyből használható megoldásokat. 

 

Egyik ügyfelem fogalmazta meg, hogy amikor ő még javában küzd a mondatszerekezettel, már akkor tudok ajánlani neki egy frappáns, odaillő megoldást. 

Ne te legyél az, aki a bőrén egy barna foltot „mother ticket”-nek nevez… 

 

Amikor cserben hagynak a szavak, majd utólag tépelődünk, mit kellett volna mondani az adott helyzetben, az nem feltétlenül a nyelvtudás hiányosságára utal. 

Közös munkánk során ezekre a helyzetekre is olyan reakciókat találunk, amiket jó érzéssel veszel az eszköztáradba — bármelyik nyelvről legyen is szó. 

 

A jó hír, hogy lehetsz mindkettő egyszerre, amihez kommunikációs technikákat is kapsz tőlem. 

Számomra a nyelv a hordozóeszköz; az üzeneted – és a szándékod – számít igazán.

Ha ez a fő problémád, az angolra pedig nem feltétlenül van szükséged, akkor az „Üzenetcsomagolás” külön is elérhető.

 

A jó kiálláshoz és az eredményes megszólalásokhoz nem tökéletesnek kell lenned, hanem határozottnak. De nem agresszívnak. 

Ezeket a finomságokat mutatom meg nyelvi szinten, hogy önmagadat adhasd még akkor is, ha soha nem fogsz felsőfoktút tenni. (Miért is kéne?) 

 

Elsőre nem is gondolnád, így lehet, később figyelsz majd csak fel rá, hogy átalszod az éjszakát egy jelentősségteli beszámoló előtt, nem kötnek ki a munkánál a gondolataid egy baráti vacsora közben, és összességében nyugodtabbnak érzed magad, hiszen már nincs mitől tartanod. 

Adhatnak neked nehéz csoporttársat, körülményes beszállítót, kritikus ügyfelet vagy felettest – innentől már tartással és eredményesen fogod tudni kezelni a helyzeteket. 

Ügyfeleim mondták

Dorottya
Tovább olvasom
"Bár a nemzetközi vezetőségi értekezleten nem pont úgy jöttek ki a dolgok, ahogy elterveztem, mégis azt gondolom, hogy Orshee felkészülés során nyújtott támogatása nélkül nem tudtam volna ilyen könnyen úrrá lenni a helyzeten."
Imre Cseh
Tovább olvasom
"After 16 years at a stable senior management job I was offered a job interview I was enthusiastic about but I had doubt about my English. It was then when I contacted Orshee. She challenged me with meaningful and sometimes provocative questions. She inspired me to use a more elegant English. Considering this journey I cannot imagine a better way to make such a hard decision. After two months interviewing and a series of consultations with Orshee I have my new work contract."
Dávid Nagy
Tovább olvasom
"The cooperation with Orshee was just superb! She was constantly focused on my development, whether it was about my English or personal skills. She gave me valuable pieces of feedback (not feedbacks 😉 ) about what effect my communication has on other people. She helped me a lot to understand others' unspoken needs, and during the role plays, we formed together the way I express myself so I can deliver the right messages in difficult situations. As a result, I learned a lot about interacting with the people around me."
Árpád Hindy
Tovább olvasom
"I'm working on my promotion, which would require language development. When I found Orshee's site, I was looking for a teacher who could help me improve my English speaking skills. My expectation was that I could speak more fluently during meetings and that my brain wouldn't block when I hear English words. We have a lot of role plays during lessons where we practice everyday work situations. Sometimes I notice that we develop my leadership skills more than English. I find it very helpful that after we have discussed the situation, she has suggestion for other approaches. I advise you to choose her if you are looking for a well-prepared mentor with a large vocabulary and good coach skill."
Bodrogi István
Tovább olvasom
"Három hónapon keresztül igen intenzíven tanultam Orsinál angolul, melynek kiváltó oka az új multinacionális munkahelyem, a nemzetközi munkakörnyezet és a kommunikációs nyelv állandó használata volt. Orsi fantasztikus órákat tartott a számomra. Először a 40 év során leülepedett passzív szókincsemet korbácsolta fel, ami olyan jól sikerült, hogy egy hét után már külföldi kick-off meetingen értelmesen tudtam beszélni. Újabb egy hét után pedig angolul álmodtam. Konzultációink nem egyszerű angol órák voltak, hanem vidám, változatos és színes nyelvi órák folyamatos beszéddel, személyiségfejlesztő tréningek, szituációs gyakorlatok. A munkahelyi kapcsolatépítést is fejlesztettük. Sokszor éreztem úgy a párbeszédek során, hogy nem is Vele, hanem a főnökömmel beszélek éppen. A speciális óravezetésnek köszönhetően fogytam 5 kilót is. 😊 Azt nem mondom, hogy az abszolút 0-ról indultunk, de mondjuk 0,5-ről és eljutottunk odáig, hogy a szakmámról, szakterületemről, a napi munkámról folyamatosan tudok beszélni és a meetingeken aktívan részt tudok venni. Ha egy tényleg kitűnő angol fejlesztőt keresel és ezt olvasod, ne keress tovább! Megtaláltad! Keresd fel Őt!"
Dallos Ferenc
Tovább olvasom
"Júliusban szükségem lett valakire aki az angol beszédkészségemet felhozza arra szintre hogy tudjak kommunikálni az angolul beszélő munkatársaimmal az új munkahelyemen. Augusztustól kezdve részt vettem a hetente tartott rövid munkahelyi meetingeken, ami eleinte nagyon stresszes volt számomra mert nem értettem azt amiről beszéltek és azt sem vettem észre ha hozzám szóltak. Orshee-val folytatott közös munka során lassan eltünt a stressz és már aktív részese vagyok a heti munkahelyi meetingeknek. Orshee nem csak az Angol tanításával, hanem a személyre szabott tanácsaival és az önbizalmam erősítésével érte el hogy nyugodtan veszek részt a munkahelyi megbeszéléseken. A kevesebb stressz azt eredményezte hogy a magánéletem és párkapcsolatom is nyugodtabb és probléma mentesebb lett. Aki egy empatikus és személyre szabott kommunikációs szakembert szeretne, az válassza Orshee-t mert az órái vidámak, stresszmentesek és hatékonyak."
Kocsis-Papp Barbara
Tovább olvasom
"If you would like to LEARN English, do not hesitate to write Orshee! I am very luck that I found Orshee, She was not “an” English teacher for me but a coach, too. 🙂 Thanks to her POSITIVE personality, EFFICIENT teaching method I CAN speak English by now. English has opened new doors both in my career and private life. Thanks Orshee that you always believed in me! "
Ádám Németh
Tovább olvasom
"Orshee is an outstanding coach, who helped me a lot to improve my English skills. As a software developer, I need stable English knowledge. I've never had a problem reading or writing, but I was very nervous if I had to speak English. With her help, I've improved a lot, in a short time. Now I am more confident and I don't panic if I have to speak in English. I can communicate with my colleague smoothly and without any fear. I am a lot calmer and organized than before, and I can concentrate on the important things during my workdays."
Söjtöri Szabina
Tovább olvasom
"Orshee segített leküzdeni több kellemetlen akadályt, és most már ott tartok, hogy az új önéletrajzomat írom, és készülök egy rendes interjúra, ahol a képesítésemnek megfelelő szinten kell majd beszélnem. Pedig pár hónapja még úgy voltam vele, hogy majd jövőre…..Az az út már nem tűnik olyan hosszúnak, ami előttem van még és ezt Orsheenak köszönhetem!"
Helga Philipp
Tovább olvasom
"Orshee was a point of stability when I was in between positions. During the interactive consultations with her she helped me hone my presentation skills just before demonstrating a trial work and kept coaching me to explore what went well and what I could do better at my next interview. As I was developing I was also fine-tuning my expectations about my ideal employer. If it hadn't been this lengthy road of self-exploration, I wouldn’t work on inspiring tasks in a supportive team now."
Kálmán László
Tovább olvasom
"Egy olyan megközelítést kapok, ahol elsőre bonyolultnak tűnő kifejezésekre ad egyszerűen elsajátítható válaszokat. A konzultációk folyamán elsajátított tudást különféle szituációs helyzetekben élesítjük, amit a munkám során is képes vagyok kamatoztatni. Közösen tűzzük ki a célokat, így Orsi a számomra fontos területre építve segíti a fejlődésemet."
Hegyi Margit
Tovább olvasom
"Orshee nekem a passzív tudásom 'elővarázslásában' és magabiztosságom növelésében segített a legtöbbet. Ezenkívül sok új dolgot is tanultam, amit a mindennapi életben azóta is intenzíven használok. Szuper volt, ahogy felépítettük, hogy mire is van pontosan szükségem. Még arra is figyelt, hogy milyen témák érdekelnek. Orshee nem csak hasznos tudást ad, de partnerként dolgozik együtt veled a célod eléréséig. Nagyon ajánlom!"
Árvai Márton
Tovább olvasom
"Orsheeval nagyon jó együttdolgozni, rendkívül gyakorlatias és arra megy rá, hogy minél gyorsabban magabiztosan tudjak kommunikálni angolul."
Domonkos Ádám
Tovább olvasom
"Amióta elkezdtem Orsheeval konzultálni, azóta nem csak a magabiztosságom, hanem kommunikációm minősége is jelentősen megugrott. Már nem fagyok le nemzetközi környezetben, ha az előadásomat követően kérdeznek tőlem, és egyre bátrabban hozzá tudok szólni angolul szakmai kérdésekhez is."
Előző
Következő

Jó lesz ez neked?

Nem, ha...

❌ nyelvvizsgára / érettségire készülsz

❌ csak a nyelvtan érdekel

❌ elutasítasz minden szokatlan megközelítést

❌ nincs szükséged az angolra

Igen, ha... (legalább 1 igaz rád)

✔ a munkád során hátráltat az angoltudásod (hiánya)

✔ céget váltanál vagy előléptetésre gyúrsz

✔ magyarul se mindig tudnod kezelni a nehezebb helyzeteket

✔ a magabiztosságod nincs a toppon

Jöhet a szintlépés?

↝ Gyomorgörcs a heti megbeszélések előtt.
↝ Rémálmok, amikor meghallod a nemzetközi vezetőség látogatását.
↝ Szégyenérzet, hogy a junior kollégák hozzád képest pengék angolból.

Ennek most vége! Találd meg magadban a szakértőt angolul is! 

Beszéljünk a céljaidról!